GHORKA KITCHEN

GHORKA KITCHEN Nepalees & Indiaans eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 837 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ghorka Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

24 apr 2022 om 22:08 Goede smaken, lekkere samosa.
15 apr 2022 om 20:16 Erg jammer de kwaliteit van het eten is niet meer wat het geweest is. De aardappels waren keihard , heel weinig kousenband en kipfilet ipv kip (had dat laatste expliciet erbij gezet. Het zoetzuur zat in een bakje met hete saus ! Teleurstelling alom!
11 apr 2022 om 19:45 Jammer dat de Roti, verre weg van roti smaaktte. Heb het zo weggegooid, was ook echt niet lekker.
4 apr 2022 om 8:50 Er werd van die zoetzure saus bij geleverd, die je normaalgesproken krijgt bij vietnamese loempia's; dat was denk ik een vergissing?! Gelukkig had ik zelf nog Mme Jeannette-sambal liggen. Verder; top. Heerlijke roti kipfilet!
31 mrt 2022 om 13:09 Heerlijk eten. Saoto & hotwings zijn vrij hot, maar lekker, net als de roti. Duurde wat lang
22 mrt 2022 om 11:08 De nasi was met veel te veel soja saus.
6 mrt 2022 om 21:44 Lekker eten , we zullen hier wel vaker bestellen
3 mrt 2022 om 22:01 Eten was niet lekker
27 feb 2022 om 12:54 Half uur later dan aangegeven maar erg lekker weer
24 feb 2022 om 6:33 Erg lekkere roti kipfilet, goed op smaak en goede portie. Bezorging was conform de tijdsindicatie in de app.
22 jan 2022 om 19:28 Kwam echt zo warm binnen, super op tijd, en was ook echt lekker eten! We bestellen hier vaker en blijft de beste van Hilversum.
17 jan 2022 om 22:06 Was heerlijk