GHORKA KITCHEN

GHORKA KITCHEN Nepalees & Indiaans eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 556 beoordelingen
27 mrt 2020 om 20:10 Menu ghorka besteld was warm ondanks bezorging in Huizen. Was heerlijk.
26 mrt 2020 om 21:39 Not sure what happened, the curries usually come with rice, but not anymore? Would be good to be notified of these kind of changes.
26 mrt 2020 om 20:02 I really don't understand the great reviews. We thought we'd try a new place and the reviews were good, so we tried this. It is really poor quality food. the butter chicken and rice were particularly bad - no flavour and no comparison to others in town.
24 mrt 2020 om 20:36 Het eten was, zoals gewoonlijk, erg lekker en genoeg voor twee dagen. Ook is de bezorging altijd precies op tijd. Wij zijn erg tevreden!
24 mrt 2020 om 19:35 De biryani (gebakkenrijst) was echt ongelooflijk lekker. Ik proef dat dit met liefde is gemaakt en met verse producten. Ook had ik een zelf gemaakt mango drankje besteld genaamt (mango lassi) zeer tevreden over. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
24 mrt 2020 om 11:06 Het was echt heel erg lekker! Voor heet eerst Shahi Paneer gegeten, en dat was echt mega lekker!!
23 mrt 2020 om 21:21 Beetje te laat, maar heerlijk eten!
23 mrt 2020 om 9:14 Helaas 1.5u moeten wachten op de bestelling, maar het eten was erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar. Ik vond zelf de kip (saag) best grof gesneden met nog vette taaie stukjes er aan. Hierdoor wel voorzichtig gegeten, en kleine stukjes gesneden.
22 mrt 2020 om 10:39 Een van onze favorieten in Hilversum! De soepen zijn fantastisch. Drukke avond, dus het duurde even, meestal is het eten snel klaar.
16 mrt 2020 om 11:30 Zeer lekker en de porties zijn lekker groot. Heel tevreden!
15 mrt 2020 om 22:09 Weer heerlijk gegeten. Altijd stabiel qua smaak en kwaliteit
12 mrt 2020 om 20:00 Het eten was ontzettend lekker en wij kunnen er allemaal twee dagen van eten. De bezorger was keurig op tijd. Wij zijn erg tevreden!